Werkwijze

Bestellen

Bestellen uit onze catalogus is kinderlijk eenvoudig. Klik op het gewenste onderdeel of onderdelengroep en u ziet in één oogopslag welk onderdeel geschikt is voor uw Maserati en wat het kost. Gewenste onderdeel of onderdelen gevonden, dan kunt u na registratie de inhoud van het winkelwagentje afrekenen bij de kassa. Betalen kan per bank of giro, Ideal of per creditcard.
Voor 16.00 uur besteld, dan gaat uw order nog dezelfde dag de deur uit. Alle nieuwe onderdelen worden door Maserati Spares geleverd met volledige fabrieksgarantie.
 
Komt het door gewenste of gezochte onderdeel niet voor in de catalogus, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Levering

Uitlevering van alle goederen geschiedt via TNT pakketservice. Voor berekening van het tarief kunt u gebruik maken van de kostencalculator op deze website. Uitzonderlijk grote of breekbare goederen kunnen desgewenst ook bij het magazijn van Maserati Spares aan de Sloterweg 266 in Badhoevedorp worden afgehaald en wel op woensdag en vrijdag tussen 12.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur.
 
 

Copyright © 2019 Maserati Spares