Shipping & Returns

Aflevering door Arese Trade BV geschiedt in de plaats van vestiging van Arese Trade BV door afgifte aan een vervoerder doorgaans TNT Post. Indien de klant bijzondere vervoerswensen heeft, komen de extra kosten voor rekening van de klant. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling niet of onvolledig wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 10 dagen na uw bestelling bij ons melden de levering wordt eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw gedaan.

De klant is verplicht Arese Trade BV van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Arese Trade BV geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Arese Trade BV ( bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd. Door het plaatsen van een bestelling, machtigt u Arese Trade BV om - indien nodig - uw gegevens op te vragen bij de gemeentelijke bevolkingsadministratie of andere instanties.

Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dient u Arese Trade BV hiervan op de hoogte te stellen.

Retourrecht

De klant heeft het recht door Arese Trade BV geleverde artikelen binnen zeven werkdagen (de zichttermijn) ongeopend ingaande de dag na ontvangst te retourneren in de originele verpakking, onder toezending van een kopie van de betreffende factuur of pakbon indien deze artikelen via internet zijn gekocht. De geretourneerde artikelen mogen niet gemonteerd, gebruikt of beschadigd zijn. Tevens dient de klant alle voorwaarden voor terugzending na te leven.

Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, betaalt Arese Trade BV de klant de betaalde prijs, met uitzondering van de verzend- en verzekeringskosten, zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na retourontvangst van de artikelen terug.

Van het retourrecht zijn uitgesloten:

  • elektrische onderdelen
  • elektronische onderdelen
  • bijzondere bestellingen, zoals bestellingen van reserve-onderdelen, artikelen die speciaal voor de klant aangepast of besteld zijn.
  • De kosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.
Back
Copyright © 2023 Maserati Spares